Publicitat
Publicitat

Cultura

Guardons democràtics

Comencen les votacions dels premis Time Out Barcelona

Els lectors podran escollir els premiats a www.timeout.cat


Comença a escalfar motors la tercera edició dels premis Time Out Barcelona. I enguany, aquests guardons que reconeixen les inciatives més excel·lents en matèria de restauració i oci a Barcelona, també premiaran les millors propostes culturals de la ciutat. I ho faran de la manera més democràtica possible: a partir de l'1 de juny fins el dia 7, els lectors podran proposar a www.timeout.cat els premiats d'una manera oberta.

En una segona fase, del 8 al 15 de juny, els mateixos lectors podran escollir entre les quatre opcions més populars. Les categories a triar són les de Millor Restaurant, Millor Plat, Millor Còctel, Millor Local Nocturn, Creador de l'Any, Projecte més Innovador i Millor Obra (de teatre, cinema o música). I fora de votació popular, un jurat fallarà el Premi Time Out 2011, que anirà destinat a premiar la tasca d'aquella persona que a parer de la revista hagi fet més per difondre universalment els valors de Barcelona.

Entre els lectors que participin en les votacions, es sortejaran dues entrades dobles per assistir als premis, que tindran lloc el proper 20 de juny al Mercat de la Concepció. I la direcció de Time Out Barcelona assegura que estan preparant una festa d'aquelles que farà història.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT