Publicitat
Publicitat

Cinema

Demanda contra 'Drive' per un tràiler enganyós

Una ciutadana de Michigan ha demandat la productora del 'thriller' protagonitzat per Ryan Gosling i Carey Mulligan perquè esperava veure que una rèplica de 'Fast and Furious'

Aclamada pels crítics i amb reconeixement a Canes pel millor director, Drive no convenç tothom. Una ciutadana de Michigan, Sarah Deming, ha demandat la productora del thriller protagonitzat per Ryan Gosling i Carey Mullingan al·legant que el tràiler publicitava el film com la pel·lícula similar a Fast and Furious, ha recollit The Hollywood Reporter.

Per a Deming, el film de Nicolas Winding Refn i produït per FilmDistrict "guarda poca similitud amb una persecució o una pel·lícula de curses i acció... hi ha molt poca conducció al film". La demandant també percep tendències antisemites a la pel·lícula perquè "conté un racisme deshumanitzat, extrem i gratuït dirigit als jueus i, a més, promou la violència contra persones d'aquesta fe".

Gosling encarna un mecànic que puntualment treballa com a conductor, però la seva vida canvia quan coneix la Irene, una mare de família. A banda d'algunes escenes d'acció, el film se centra en la relació que mantenen els dos protagonistes.

A banda de sol·licitar que li retornin el preu de l'entrada, Deming vol convertir la reivindicació en una acció legal col·lectiva per tal que el públic pugui demandar les pel·lícules amb "tràilers enganyosos".


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT