Descobreix els tresors del patrimoni català amb l'ARA

El diari ven el llibre per 17 € els dies 20 i 21 d'octubre

Les pintures romàniques de l’absis de Santa Maria de Cap d’Aran que van 'fer les Amèriques' i ara s'han de visitar a Nova York. El Beatus de la Seu d’Urgell, un llibre que és el símbol de l’Església de l’Edat Mitjana. L'impressionant retaule del Miracle, ocult al Solsonès. O, a la mateixa comarca, l’enigmàtic mandala oriental cristianitzat de Sant Quirze de Pedret. La sèrie de reportatges sobre peces úniques i extraordinàries del patrimoni cultural català que va escriure Daniel Romaní l'estiu del 2017 a l'ARA es converteixen ara en un llibre de l'Editorial Viena, 'Tresors del nostre patrimoni'.

El llibre es podrà aconseguir amb el diari aquest cap de setmana (20 i 21 d'octubre) per 17 euros. A més de la informació, s'hi inclouen les imatges de tota la sèrie. Són 200 pàgines que descobreixen 48 objectes representatius de la millor tradició cultural europea. La llista és heterogènia i molt més llarga: des dels capitells de marbre rosat del recòndit priorat de Serrabona fins al pòrtic de Sant Pere de Rodes, el mosaic de Bell-lloc del Pla, els plafons de ceràmica de la Batalla de Lepant de Valls, el Pantocràtor de Taüll o el retaule de l’església de Cadaqués. Els reportatges expliquen curiositats poc conegudes gràcies a una investigació acurada i a les converses amb experts de cada obra; un llibre que convida a fer sortides que combinen l’excursió i el descobriment del patrimoni amb la meravellosa excusa dels molts tresors que val la pena revisitar o descobrir.

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*) Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.