Publicitat
Publicitat

LITERATURA

'Les claus del futur' proposa afrontar la crisi amb optimisme

Nou llibre d'Eduard Punset

És un dels autors catalans més venuts de l'última dècada. Eduard Punset proclama amb entusiasme la seva fe en el futur de la humanitat en un nou assaig, 'Les claus del futur', que arribarà a les llibreries el proper 22 de novembre

Davant del pessimisme i el fatalisme que envolta el temps present, l'autor proposa arguments científics i un recorregut apassionant pels últims avenços de la ciència i el progrés per proclamar amb entusiasme la seva fe en el futur de la humanitat. Un viatge guiat per "una revelació tan important o més que la del Nou Testament i de la qual depèn la continuïtat de l'optimisme que ha permès a l'espècie humana sobreviure".

L'autor, que ja suma més d'un milió de lectors a Espanya, aposta a Les claus del futur (Destino) per no aturar-se davant les angoixes del present, perquè "el pitjor és parar-se i el millor, formar part del ramat". Punset ens mostra "el món que veiem i el que imaginem", s'introdueix en novetats rellevants del nostre temps com les xarxes socials i conclou amb "una foto en raigs X de demà passat" i "dels propers cent mil anys". Un futur en què "la solitud deixarà de corc gairebé un terç de la població i s'ajornarà durant dècades l'envelliment".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT