Música
Cultura 12/05/2013

Gran afluència de públic a la jornada de portes obertes del Liceu

El coliseu de la Rambla se suma a la celebració del Dia Europeu de l'Òpera

Acn
1 min

BarcelonaUna gran quantitat s'ha apropat aquest diumenge al Gran Teatre del Liceu per veure l'edifici per dins, aprofitant la jornada de portes obertes convocada amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera. Les portes s'han obert a les 10.00 h del matí i s'han tancat a les 18.00 h de la tarda, en una jornada que s'han pogut veure els espais més emblemàtics del teatre com el Saló dels Miralls, on s'han ofert actuacions musicals, el Foyer, on s'han pogut veure diferents fragments d'òperes enregistrades al Liceu, i el Cercle del Liceu, un exponent del Modernisme que alberga una col·lecció de pintures de Ramon Casas.

A banda de les activitats mencionades, la novetat d'enguany és un espai dedicats als més petits, amb projeccions de fragments d'espectacles familiars i tallers relacionats. Alguns d'ells són 'La petita flauta màgica' i 'Els músics de Bremen'.

Celebració al metro

El metro de Barcelona també s'ha sumat al Dia europeu de l'Òpera amb diferents recitals programats a l'intercanviador de Diagonal (L3/L5). Estudiants del Conservatori del Liceu han ofert fragments d'òperes entre les 12.00 h i les 13.00 h del migdia, i entre les 17.00 h i les 18.00 h de la tarda.

stats