Publicitat
Publicitat

Moda

Dior demana paciència

La firma ha presentat la col·lecció de primavera-estiu 2012 a la Setmana de la Moda de París però encara no ha fet públic qui rellevarà John Galliano com a director artístic de Dior

La casa Dior encara no té previst anunciar el successor de John Galliano, acomiadat al març com a director artístic de la firma per una acusació d'injúries racistes; la firma de luxe recomana "paciència" a tots els curiosos.

Abans de participar a la desfilada de la col·lecció primavera-estiu 2012 de Bill Gaytten (durant molts anys mà dreta de Galliano) dins del marc de la Setmana de la Moda de París, el director general de Dior Alta Costura, Sidney Toledano, ha reiterat que cal "tenir paciència". El nomenament del successor de Galliano, que fa set mesos que va ser acomiadat, va a un "ritme normal". Toledano ha afegit que "vivim en una societat on es volen les coses de seguida", però que el tempo és el correcte.

Malgrat que els rumors apuntaven que Marc Jacobs, creatiu de Louis Vuitton i de la seva pròpia marca, era el més ben posicionat per substituir Galliano, les darreres informacions indiquen que les negociacions estan sent difícils. Si es compleixen les hipòtesis començarà un ball de substitucions de directors creatius en algunes de les grans firmes de moda. 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT