Música
Cultura 08/04/2012

Disparen un músic mexicà que es nega a cantar una cançó

El cantant de Los Ciclones del Arroyo va ser segrestat i ferit de bala durant una actuació a l'estat de Sinaloa

Efe
1 min

Culiacán (Mèxic)Un cantant mexicà de Los Ciclones del Arroyo va ser segrestat i ferit de bala en una cama després de negar-se a interpretar un bis que li van demanar un grup de persones en una festa popular. Els fets van passar l municipi de Choix, en l'estat de Sinaloa, al nord-oest de Mèxic, i el músic està hospitalitzat a Los Mochis amb una fractura oberta de tíbia i peroné causada per un tret.

Portaveus de la policia municipal de Choix han dit que el grup musical es trobava en el poblat La Guayaba, a Choix, quan diversos individus van demanar un tema més en un concert que es desenvolupava en una festa popular. El trio musical va rebutjar la petició i va ser llavors quan el grup de persones encara sense identificar es va endur per la força Julio César Leyva Beltrán, de 41 anys, en una camioneta. Els altres músics van avisar les autoritats, van presentar una denúncia i van iniciar la recerca del seu company.

Hores després, Leyva Beltrán va ser deixat en un hospital de Choix, amb signes de tortura i una fractura oberta de tíbia i peroné a la cama dreta a causa d'un tret d'arma de gran calibre. Entre els temes que sol interpretar el grup hi ha alguns com ara 'Asesino a sueldo', "La marcha', 'El federal de caminos', 'El corrido de Pedro Páez' i el 'narcocorrido' 'El águila blanca'.

El gener passat el músic Erick Garza, exintegrant del grup Bronco, va ser segrestat i assassinat a Monterrey després que els seus familiars van accedir a pagar un rescat als seus captors.

stats