5 propostes musical i de dansa per al cap de setmana

Maluma, Manolo García, David Guetta, l'inici del Festival Pau Casals i el Deltebre Dansa

‘Reggaeton’ a l’Empordà amb Maluma

Divendres 12 de juliol. Jardins de Cap Roig

Madonna va triar Maluma per assaltar el cel llatinoamericà i el Festival de Cap Roig l’ha contractat perquè a les nits de luxe de l’Empordà soni el reggaeton del colombià, l’intèrpret de superèxits com Felices los 4 i Mala mía. El festival, que s’allargarà fins al 21 d’agost, ja ha venut 36.000 entrades.

Festival Pau Casals

Del 12 de juliol al 23 de juliol. El Vendrell

Una projecció a l’aire lliure d’audiovisuals inèdits de Pau Casals obre avui el 39è Festival Internacional de Música Pau Casals, que se celebrarà al Vendrell fins al 23 de juliol. Tanmateix, el concert inaugural del festival serà dissabte: el violoncel·lista Victor Julien-Laferrière interpretarà un programa tilulat Beethoven i Mendelssohn darrere de les empremtes de Bach.

Manolo García acústic a Porta Ferrada

Divendres 12 i dissabte 13 de juliol. Sant Feliu de Guíxols

Doble obertura del Festival de Porta Ferrada amb dos concerts acústics de Manolo García a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. A més, l’exmembre d’El Último de la Fila fa una exposició de pintura al monestir de la ciutat empordanesa.

David Guetta al Barcelona Beach Festival

Dissabte 13 de juliol. Platja del Fòrum i Parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs

David Guetta, heroi de la música dance d’impacte massiu, és una de les estrelles del Barcelona Beach Festival que se celebra dissabte. També hi seran Armin van Buuren, Steve Aoki i Dimitri Vegas & Like Mike, entre més.

La dansa de la sirena

Dissabte 13 de juliol. Deltebre

La ballarina i coreògrafa australiana Lilian Steiner és una de les protagonistes de la quinzena edició del Festival Deltebre Dansa que dirigeix Roberto Olivan i que s’ha convertit en un referent internacional. Steiner hi presenta Siren dance, una peça sobre l’honestedat i l’engany.