Música
Cultura 26/05/2011

Avui es posen a la venda les entrades per veure George Michael

El músic britànic tocarà al Palau Sant Jordi el proper 27 de setembre

Redacció
1 min
George Michael

BarcelonaBones notícies pels fans de George Michael: avui es posen a la venda les entrades per la nova gira espanyola del músic britànic, que passarà per Barcelona, al Palau Sant Jordi, el proper 27 de setembre. El dia 25 tocarà a Madrid i el 24 a Bilbao. Les entrades, que costen entre 41,5 i 91 euros, es poden adquirir a Servicaixa i la xarxa de Ticketmaster.

La gira, que s'anomena Symphonica: The Orchestral Tour, significa un nou projecte per a l'astre pop. És la primera vegada que faci una gira acompanyat per una orquestra. I no només portarà a l'escenari els grans èxits d'una trajectòria de quasi trenta anys, sinó que oferirà versions de les seves cançons favorites. La promotora parla d'un repertori “revestit de noves capes sonores i subtileses, pur George Michael, però no pas com l'havíem vist fins ara”. La darrera actuació de Michael a Europa va ser a Copenhague l'agost del 2008.

Aquest tour arrencarà el mes d'agost a l'Opera House de Praga, i passarà també per Dinamarca, Suïssa, França, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Irlanda i el Regne Unit.

stats