Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Documentals sobre La Banda Trapera del Río, Arthur Russel i Kurt Cobain, al Docanrol 2011

La segona Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú arrenca el divendres 29 amb una programació que reuneix alguns dels films guardonats en les darreres edicions de l'In-Edit

El Docanrol 2011, la segona Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú, arrenca el divendres 29 la seva programació d'aquest any. Cada divendres i fins al 20 de maig programarà documentals musicals al Cinema Bosc de la capital del Garraf. La majoria de les cintes seleccionades han estat guardonades en edicions recents de l' In-Edit, el Festival Internacional de Documental Musical de Barcelona.

El Docanrol començarà el divendres 29 d'abril amb la projecció de Venid a las cloacas: La història de la Banda Trapera del Rio (Daniel Arasanz, 2010), millor documental estatal i premi del públic a l'In-Edit 2010. El passi comptarà amb la presència de Jaime Gonzalo (guionista), Daniel Arasanz (director), Albert Salas (director de fotografia) i Juan Blanco (productor), i en la mateixa sessió es projectarà també el videoclip de Sangre de Toro Si vivo días como hoy, de Pere Marsé.

El divendres 6 de maig es projectarà Wild combination: A portrait of Arthur Russell (Matt Wolf, 2008), premiada a l'In-Edit 2008, amb el videoclip d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien Corro sota la pluja, de Marta Puig, "Lyona". El 13 de maig, Soul train: The hippest trip in America (J. Kevin Swain, Amy Goldberg, 2009) i el videoclip de Tokyo Sex Destruction Dope and Love, de Jan Latussek.

El Docanrol abaixarà la persiana el 20 de maig amb la projecció de Kurt Cobain: About a son (AJ Schnack, 2006), guanyador de l'In-edit el 2007, i del videoclip de Maika Makovski Lava Love, de Ginesta Guindal.

Les projeccions començaran cada divendres a les 20 h. Les entrades per a cada pel·lícula valen 5 euros, i l'abonament per a tot el festival, 15 euros.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT