Cinema
Cultura 04/04/2011

Neix Dogville 3D, el primer festival de curts en tres dimensions

El certamen vol convertir-se en referent nacional i internacional de la tecnologia de les arts visuals tridimensionals

Efe
1 min

BarcelonaEl Dogville 3D Film Festival, el primer certamen internacional de curtmetratges en tres dimensions d'Espanya, tindrà lloc a Viladecans el 15 i 16 d'abril, segons ha informat avui l'organització.

L'objectiu de Dogville és convertir-se en referent nacional i internacional de la difusió i el desenvolupament de la tecnologia de les arts visuals tridimensionals. Pel director del festival, Ivan Cabrera, "actualment, el 3D ha evolucionat en qualitat, amb colors i una nitidesa espectaculars i les ulleres d'anàglif ja han passat a la història". Una trentena de curtmetratges procedents de països com Rússia, Bolívia i la República Txeca s'han presentat al festival, segons ha explicat Cabrera.

L'Atrium Viladecans serà l'epicentre del festival, que mostrarà els millors treballs fets amb tecnologia Stereo 3D, en les categories d'aficionats, professionals i gènere d'animació. A banda, s'han organitzat debats al voltant de l'art del cinema tridimensional i taules rodones en què els professionals exhibiran i debatran les innovacions tecnològiques.

(S'ha modificat l'enllaç cap a la versió en català del web, gràcies a l'aportació d'un lector)

stats