Moda
Cultura 28/11/2011

Dolce i Gabbana s'enfrontaran a un judici per evasió d'impostos

Stefano Gabbana ha respost a les acusacions a través de Twitter i ha titllat l'estat italià de "lladre"

Ara
1 min
Domenico Dolce i Stefano Gabbana saluden després de l'última desfilada de D&G a la Setmana de la Moda de Milà

La cort italiana va anunciar que la parella de dissenyadors Domenico Dolce i Stefano Gabbana hauran de seure davant del jutge per aclarir l'evasió de taxes fiscals de què se'ls acusa, després de tres anys de recursos davant dels tribunals.

Gabbana ha respost a les acusacions a través de Twitter i ha acusat l'estat italià de lladre amb un missatge que no ha trigat a desaparèixer, com recull l'edició britànica de Vogue. "Lladres!!!!! No saben com fer-ho per treure'ns diners", ha dit Gabbana. "A Itàlia fan el que volen, com els ve de gust... potser seria millor marxar... per què hauria de pagar per una cosa que no he fet?", reflexionava el dissenyador a la xarxa.

L'advocat de la parella de dissenyadors s'ha mostrat sorprès per la decisió del jutge, segons el qual Dolce i Gabbana (i cinc persones més) no haurien pagat taxes a l'estat per valor de 416 milions d'euros. La parella també ha estat acusada de la creació del hòlding Grado Srl, a Luxemburg el 2004, a través del qual venien productes de D&G i Dolce & Gabbana evitant les altes taxes d'Itàlia, com recull el portal WWD.

stats