Publicitat
Publicitat

MÚSICA

La Bien Querida, Mishima, El Petit de Cal Eril i Joe Crepúsculo, gratis a Pedralbes Centre

El Barcelona Open Banc Sabadell - Comte de Godó estarà amenitzat aquest any amb concerts de dotze grups de l'escena 'indie' com La Bien Querida, Mishima, El Petit de Cal Eril, Joe Crepúsculo i Fred i Son, que actuaran entre el 18 i el 23 d'abril al Pedralbes Centre de Barcelona.

Els concerts, d'entrada gratuïta, tenen per objectiu portar el Godó fora de les pistes de tennis i són una bona excusa per "mostrar el moment extraordinari que viu l'escena musical catalana", ha assenyalat aquest dilluns en roda de premsa el responsable de la empresa San Miguel, promotora de l'esdeveniment, Andreu Rius.

Rius ha reconegut que el públic del Godó no és el més afí a l'estil pop-rock alternatiu, encara que ha assegurat que aquest fet pot convertir-se en un avantatge, en "treure al torneig del seu espai físic i mental i apropar-lo a la vida popular barcelonina ".

Els músics Alfons Serra, de Mishima, Pau Filomeno, de Mendetz, i Xesc Cabot, de Fred i Son, presents en la roda de premsa, s'han mostrat contents i satisfets, encara que Cabot ha lamentat -entre rialles- no poder tocar enmig d'una pista de tennis.

Rius ha assegurat que, com ja fa amb festivals com el Primavera Sound, San Miguel aposta per la música alternativa i que, en aquest cas, han decidit incidir en propostes establertes a Barcelona o amb una gran vinculació amb la ciutat.

Per això han comptat, per exemple, amb el grup Nueva Vulcano que durant els últims anys han tingut una intensa activitat, tant a Catalunya com als Estats Units .

Me and the Bees seran els encarregats d'aportar el punt més naïf amb les cançons del seu disc Fuerza bien (La Castanya), mentre que El Petit de Cal Eril interpretarà les cançons del seu últim treball Vol i Dol (Bankrobber) .

La cantautora Maria Rodés, el grup Mujeres, el rock'n'roll nascut l' underground barceloní dels Surfing Sirles, La Bien Querida, amb el seu nou treball, Fiesta, i el pop inclassificable de Joe Crepúsculo completaran el cartell d'aquesta proposta.

Les dates dels concerts, que seran de les 18.30 a les 21.30 h, són les següents:

Dilluns 18
Nueva Vulcano
Me and The Bees
 
Dimarts 19
El Petit de Cal Eril
Fred i Son
 
Dimecres 20
Mujeres
Els Surfing Sirles
 
Dijous 21
La bien querida  
Joe Crepúsculo
 
Divendres 22
Dorian
Mendetz  
 
Dissabte 23
Mishima  
Maria Rodés

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT