Art
Cultura 16/12/2010

El Drap-Art obre les portes al CCCB

Es podran veure més un centenar de projectes, de 33 artistes.

Redacció
1 min
Civilització, d' Alberto Carvajal

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Corbates que es converteixen en serps, un animal volador fet de suros usats, una làmpada de peu realitzada amb cintes de casset... A partir de demà i fins el 9 de gener, el Centre de Cultura Contemporània acollirà una nova edició de Drap-Art, la mostra d'art reciclat que enguany presentarà gairebé 300 projectes. L'exposició parteix de moviments artístics com el dadaisme, el surrealisme o el pop art per utilitzar les escombraries i objectes quotidians per convertir-los en obres d'art que critiquen un món cada vegada més consumista.

En l'edició d'enguany es podran veure més d'un centenar de projectes, de 33 artistes, dels gairebé 300 que es van presentar. Deu artistes, convidats, a més, presentaran les seves obres.

Durant el dia, el hall del CCCB acollirà tallers per a nens i adults, i el mercat de Nadal, on els artistes vendran les seves obres, i a nit se celebraran concerts, espectacles audiovisuals i es podrà veure un cicle de cinema mediambiental.

Drap-Art és associació sense ànim de lucre que es va fundar el 1995 per promoure, a través de festivals, exposicions i tallers, el reciclatge creatiu i fomentar un consum més reflexiu i respectuós amb el medi ambient.

stats