Publicitat
Publicitat

CRISI A L'ÒPERA

El Liceu ajorna fins demà la presentació de l'ERO, que considera "inevitable"

La direcció del teatre es nega a donar explicacions a la premsa sobre l'evolució de les negociacions amb el comitè d'empresa

La direcció del Gran Teatre del Liceu ha ajornat fins demà la presentació de l'expedient de r egulació d'ocupació ( ERO) que , segons ha comunicat als representants dels treballadors , considera " inevitable" .

El comitè d'empresa ha mantingut avui una reunió de més d'una hora amb el director de recursos humans del Liceu , Jordi Tarragó , que ha tornat a rebutjar l'oferta dels treballadors de rebaixar de manera temporal un 12% el sou la paga extra d'estiu– , i que permetia un estalvi d'1,5 milions d'euros . Segons ha explicat en acabar la reunió el president del comitè , Manuel Martínez , " Tarragó ha reiterat que l'ERO es presentarà demà , i que és l'única solució" .

En aquesta reunió entre el director de recursos humans i els treballadors no hi havia el director del Liceu , Joan Francesc Marco , que avui tenia un dinar del Cercle del Liceu amb personalitats de la ciutat com Narcís Serra , Pere Gimferrer o Mariona Carulla , als quals Marco tenia previst explicar la situació del Liceu.


Durant tot el matí , un grup de més de mig centenar de treballadors del coliseu barceloní s'ha concentrat davant les portes del teatre per protestar per l'actual situació .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT