Edda Goering, fillola de Hitler intenta recuperar, sense èxit, la fortuna confiscada del seu pare Herman Goering

Edda Goering, filla del cap suprem de la Luftwaffe, porta gairebé 60 anys sol·licitant la devolució dels béns que ella considera de la seva propietat

Edda Goering, filla del cap suprem de la Luftwaffe (la força aèria alemanya), Herman Goering, i fillola d'Adolf Hitler, ha vist com, una vegada més, el govern alemany ha rebutjat tornar-li una fortuna que ella defensa que és seva i que va ser confiscada al seu pare després de la fi de la Segona Guerra Mundial, segons el diari anglès ' Daily Mail'. Goering, de 76 anys, porta sol·licitant el retorn de la suma des dels 18 sempre amb la mateixa resposta per part del govern, que afirma que l'expropiació va ser totalment legal.

Goering va néixer el 1938, fruit del segon matrimoni entre Hermann Goering i l'actriu Emmy Sonnemann. Fins al final de la guerra, va viure envoltada de riquesa -des de diners fins a obres d'art requisades- que anaven augmentant la fortuna del seu pare i del seu padrí, Adolf Hitler.

Malgrat tot, amb la caiguda del Tercer Reich i la victòria els aliats, Hermann Goering va ser capturat i sotmès a judici a Nuremberg, on va acabar suïcidant-se abans de ser penjat. Després de la mort del seu pare, Edda va veure com tota la fortuna de la seva família era requisada el 1948, una pèrdua que intenta recuperar des de llavors. Als anys 60 va intentar recuperar un quadre espoliat que el seu pare li havia regalat en néixer, també sense èxit.

Edda Goerin mai ha revelat la quantitat total que reclama. Sempre ha parlat del seu pare com "un home afectuós" i es nega a criticar-lo per haver bombardejat ciutats o per col·laborar amb "la solució final".