TEATRE
Cultura 13/10/2011

El Molino, més 'hot and spicy'

Un any després de la reobertura del teatre, s'amplia l'oferta escènica amb un espectacle picant de mitjanit i es crearà un cor de joves cantants

Acn
1 min
Les noies d'El Molino

BarcelonaEl Molino reobria les portes ara fa un any després d'un llarg procés de rehabilitació amb el repte de recuperar les varietats. El balanç del primer curs és positiu, l'ocupació ha estat irregular però alta. Aquest dijous s'han presentat les novetats del curs que ve: la producció pròpia basada en els números solts seguirà guiant la programació. A més, enguany també s'oferirà la versió més atrevida de les varietats amb un espectacle a mitja nit sota l'eloquent nom de Hot and Spicy, en el qual hi participarà la popular Terremoto de Alcorcón.

El teatre seguirà programant música i altres espectacles no cenyits a la marca de la casa. Per exemple, es programarà el ballarí Amador Rojas amb l'espectacle La pasión, que s'endinsa en el ball flamenc amb esperit eclèctic. També debutarà el Fem Cor, un cor de joves que interpretarà un repertori que no és el convencional d'una formació coral i que pretén convocar a El Molino un públic no habitual.

Es mantindrà el Molino Luch Show com a punt de trobada, que consisteix en un dinar mentre els clients dinen un menú especial.

stats