Cinema
Cultura 02/05/2012

Elijah Wood tocarà el piano a Alacant

Eugenio Mira dirigirà el protagonista d''El senyor dels anells' en el 'thriller' 'Grand piano', que es rodarà a la Ciutat de la Llum i a Chicago. És una producció de Rodrigo Cortés i Adrián Guerra, l'equip de 'Buried' i 'Red lights'

Ara
1 min
Elijah Wood

BarcelonaL'alacantí Eugenio Mira comptarà amb Elijah Wood per al seu tercer llargmetratge, 'Grand Piano', que es rodarà en anglès a la Ciutat de la Llum d'Alacant i una setmana a Chicago.

'Grand piano' serà el tercer llargmetratge de Mira, que va debutar el 2004 amb 'The birthday' i el 2010 va dirigir 'Agnòsia'. Amb guió de Damien Chazelle, la pel·lícula segueix un famós concertista de piano que té por als escenaris. Després d'estar cinc anys retirat dels concerts en viu, l'intèrpret torna als escenaris a fer un únic concert. Just quan està a punt de tocar la primera nota, se n'adona que algú ha escrit una amenaça a la partitura, i es veurà obligat a fer el concert de la seva vida per salvar la seva esposa.

Els productors de 'Grand piano' són Rodrigo Cortés i Adrián Guerra, l'equip responsable de 'Buried' i 'Red lights'. La pel·lícula es podria rodar a finals de l'estiu.

stats