Elisabet Goula i Susana Arias seran les noves caps de debats i mediació del CCCB

Dues persones de la casa completen l'equip directiu que lidera des de fa un any Judit Carrera

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) completa el seu equip directiu, liderat des de fa un any per Judit Carrera. Després d' anunciar el nom del nou cap d'exposicions, Jordi Costa, aquest dimecres han anunciat els dos càrrecs que quedaven per cobrir: Elisabet Goula i Susana Arias seran les pròximes cap de debats i cap de mediació del CCCB, respectivament. Totes dues han resultat les guanyadores dels concursos públics que es van convocar per cobrir aquestes places. Goula i Arias s’han imposat a una trentena de candidats en cada cas.

Elisabet Goula Sardà (Barcelona, 1974) ja era coordinadora del programa de debats del CCCB des de l'any 2002, amb diferents responsabilitats, des de la conceptualització i organització de projectes a escala local i internacional fins a la coordinació de la digitalització del fons del CCCB. Ha sigut responsable al CCCB de projectes de gran abast com la Biennal de Pensament Ciutat Oberta. Llicenciada en ciències polítiques per la UAB amb un DEA en humanitats per la UPF, ha treballat al sector editorial i en diferents projectes culturals, com ara l'exposició 'Orwell a Catalunya' (Casa de Cultura de Girona, 2003) i la publicació digital '50x7'.

Susana Arias (Lugo, 1973) ha sigut responsable de programació i gestió de l’Institut d’Humanitats de Barcelona durant els últims cinc anys, i des de l’any 2010 ha estat vinculada al CCCB en el comissariat i coordinació de nombrosos projectes. Llicenciada en ciències de la comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha treballat com a professora associada del departament de periodisme de la UAB i com a editora.