Publicitat
Publicitat

ART

Elvira González, representant de Tàpies a Madrid: "va ser un far per a l'art contemporani"

La galerista Elvira González, que representava el pintor a Madrid i n'exposa a hores d'ara una mostra, en destaca la capacitat de treball i la importància en l'art contemporani a l'estat

La galerista Elvira González, que representava Antoni Tàpies a Madrid, ha lamentat la pèrdua del pintor català perquè, a més d'artista, era "un pensador i un intel·lectual", i ha afegit que la seva figura va ser un "far molt important" per a l'art contemporani espanyol.

La galerista actualment té programada una exposició de l'artista català a la seva galeria madrilenya, mostra que aborda l'obra realitzada durant la dècada dels anys 60 i 70.

Tàpies no va poder assistir a la inauguració pel seu delicat estat de salut, ha explicat la galerista, que ha dit que l'artista havia estat treballant fins fa un mes, ja que "era un gran treballador".

Per a González, Tàpies "sempre va ser bo", en totes les seves etapes: la seva producció va ser sempre "meravellosa", ha assenyalat, i ha destacat "la força de la seva obra i personalitat".

La seva mort és "una gran pèrdua" per al món de l'art contemporani, ha afegit González que a la vegada ha recordat que "l'art és imparable, es moren els artistes però no es mor l'art".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT