MÚSICA
Cultura 01/12/2011

Elvis Costello recomana als fans que es descarreguin il·legalment el seu nou llançament

El cantautor britànic aconsella no comprar la caixa 'The Return of the Spectacular Spinning Songbook' com a protesta pel seu preu abusiu

Ara
1 min
Elvis Costello / JEFFREY UFBERG

BarcelonaEl cantautor britànic Elvis Costello ha recomanat als fans en un post al blog del seu web oficial que no comprin el seu proper llançament, la caixa The Return of the Spectacular Spinning Songbook, prevista per al 6 de desembre. El post està signat pel reverend Jimmy Quickly, però segons Billboard, l'estil és "inconfusiblement el de Costello".

El motiu és l'elevat preu de la caixa, i Costello recomana descarregar-se-la per internet –el post del blog porta per títol "Robeu aquest disc"–, o bé gastar els diners en una altra cosa, com per exemple la caixa Ambassadors of jazz, que recull els àlbums de Louis Armstrong remasteritzats, i que considera "molt superior".

La caixa és una edició limitada per a col·leccionistes de 1.500 exemplars que reuneix un CD, un DVD i un EP de vinil de 10 polzades, a més d'un llibre de tapa dura i una postal commemorativa signada per Costello. El preu de la caixa és de gairebé 248 €.

Costello no és el primer artista que encoratja els fans a descarregar il·legalment la seva música. Artistes com System of a Down, Kid Rock i Alaska ho han recomanat com a protesta per un preu de discos que consideren abusiu.

stats