FESTIVAL

Elvis Perkins, Josh Rouse i Of Montreal completen el cartell del Vida

La cinquena edició se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 28 de juny a l’1 de juliol

El Vida Festival ha anat ensenyant uns quants asos, però és ara quan ha quedat completat el cartell de la cinquena edició, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 28 de juny a l’1 de juliol. Elvis Perkins, Josh Rouse, Of Montreal, Bart Davenport, Novedades Carminha, Hookworms i Perro són algunes de les incorporacions més destacades de la trentena que es van anunciar ahir. D’aquesta manera, tot i que encara han de confirmar-se alguns noms més pròximament, el Vida ja pot presumir cada jornada de caps de cartell que apel·len a diferents sensibilitats de la música independent. Per exemple, el dijous 28 de juny compartiran cartell grups com Los Planetas, Calexico i Curtis Harding. El divendres 29 els principals reclams seran Franz Ferdinand, St.Vincent i Nick Mulvey. I l’endemà arribarà el moment d’Iron & Wine, Of Montreal, Elvis Perkins, Josh Rouse i Bart Davenport.

Pel que fa a la participació catalana, el festival vilanoví aplega noms com ara Núria Graham, Za!, Joe Crepúsculo, Museless, El Petit de Cal Eril i Mourn, entre d’altres. El Vida Festival segueix tenint com a seu l’entorn de la Masia d’en Cabanyes, on s’ubiquen els diferents escenaris.

El preu dels abonaments per als quatre dies del festival és de 85 euros. Aquest any, i com a novetat, també es posen a la venda entrades de dia que costen 31,95 euros el dijous i 42,60 euros el divendres i el dissabte.