Cinema

Emilia Clarke, de 'Joc de trons', va rebutjar formar part de 'Cincuenta sombras de Grey'

L'actriu que interpreta Daenerys Targaryen no va acceptar l'oferta per la por de ser encasellada per despullar-se un altre cop

Emilia Clarke, l'actriu que interpreta Daenerys Targaryen a la sèrie 'Joc de trons', podria haver interpretat Anastasia Steele, la jove becària que s'enamora del multimilionari Christian Grey al film 'Cincuenta sombras de Grey', però va rebutjar el paper per les escenes de nuus. Aquesta decisió és sorprenent perquè a la sèrie de la cadena de televisió HBO ja ha protagonitzat diverses escenes sense roba.

L'actriu ha reconegut en una entrevista a  The Hollywood Reporter que li van oferir el paper que finalment va acceptar Dakota Johnson. Després de dues reunions amb la directora del film, Sam Taylor-Johnson, Clarke va rebutjar ser la protagonista de 'Cincuenta sombras de Grey'.

"M'he despullat abans i em preocupava que m'encasellessin per fer-ho una altra vegada", ha declarat l'actriu, que assegura que no es penedeix d'haver dit que no al paper, malgrat l'èxit que ha tingut l'adaptació de la novel·la d'E. L. James al cinema. El film ja ha superat els 500 milions d'euros de recaptació a les taquilles d'arreu del món, i els actors protagonistes han demanat més diners. Així i tot,  Taylor-Johnson ha rebutjat dirigir les pròximes seqüeles per desavinences amb l'autora de la trilogia literària.