Publicitat
Publicitat

Música

Cancelades les actuacions del País Basc i Navarra

Enrique Morente, ingressat a l'UCI d'una clínica de Madrid

El cantaor granadí pateix complicacions derivades de la intervenció d'úlcera a la qual va ser sotmès divendres passat. Fonts properes a la família informen que es troba estable i conscient

Enrique Morente va ser operat d'una úlcera divendres passat, una intervenció que, dilluns passat, va patir "complicacions", a causa de les quals roman a l'UCI d'una clínica madrilenya. Fonts properes a la família informen que el cantaor es troba "estable" i es manté "conscient, despert i intubat".

Totes les actuacions que Morente tenia programades per la setmana que ve han estat cancel·lades. El cantaor tenia previst actuar el 12 de desembre en a l'auditori donostiarra del Kursaal, al teatre Arriaga de Bilbao el dia següent, i el 15 al teatre Gayarre de Pamplona y el 16 en el Principal de Vitoria.

Nascut al barri granadí de l'Albaicín, Morente, que el 25 de desembre farà 69 anys, és d'un dels grans renovadors del flamenc. El seu talent, inquietud i recerca de noves formes d'expressió li han estat reconeguts amb distincions com la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts. Casat amb la bailaora Aurora Carbonell i pare de tres filles, entre elles Estrella Morente, el cantaor prepara actualment un disc titulat El barber de Picasso, un homenatge al pintor malagueny.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT