ARA llegim

Espanya no porta cap autor en llengua catalana al Saló del Llibre de Torí, on és la cultura convidada

Javier Cercas, Enrique Vila-Matas, Ildefonso Falcones i Alicia Giménez-Barlett, entre els escriptors que seran a Itàlia del 10 al 14 de maig

Espanya és, juntament amb Romania, el país convidat al Saló Internacional del Llibre de Torí, que se celebrarà del 10 al 14 de maig amb la presència d'escriptors espanyols que també són molt populars a Itàlia , segons anuncien els organitzadors.

D'entre la vintena d'autors no n'hi ha cap que escrigui en llengua catalana, però sí catalans que escriuren en castellà, com Javier Cercas,
Enrique Vila-Matas, Ildefonso Falcones o Alicia Giménez-Barlett. La resta de llista la completen: Arturo Pérez-Reverte, Almudena Grandes, Clara Sánchez, José Ovejero, Antonio Soler, Julio Llamazares, Félix J. Palma, Bernardo Atxaga, Ricardo Menéndez Salmón i Ignacio Martínez Pisón, entre d'altres. També hi viatjaran editors i es faran trobades i presentacions amb els autors.

Entre les tendències més apreciades de la nova narrativa espanyola hi ha la novel·la històrica, que ha trobat un dels seus màxims exponents pel que fa a vendes en Ildefonso Falcones i, ara, en Jorge Molist i Susana Fortes. Altres sessions organitzades per l'Instituto Cervantes de Milà estaran dedicades als escriptors emergents com Jorge Carrión, Pablo D'Ors, Agustín Fernández Mallo, Alfonso Mateo Sagasta, J. A. González Saiz i Olga Merino.

Més continguts de