Cultura 07/10/2011

Estopa s'actualitza amb '2.0', un àlbum que integra les xarxes socials

Els de Cornellà treuen nou disc el 22 de novembre, segons indiquen en un compte enrere. Constarà de 12 cançons amb "sons estranyíssims", afirma el seu vocalista, David Muñoz

Ara
1 min
"2.0", nou disc dels Estopa

BarcelonaEstopa anuncia nou disc. Després de celebrar el desè aniversari dalt dels escenaris, els germans Muñoz tornen amb 2.0, un àlbum que recorre a la tecnologia "aplicada a la música". El nou compacte, que es va començar a gestar al mes de març i que produiran ells mateixos, constarà de 12 cançons que faran madurar el grup, segons reflexionen a la seva pàgina web. Sobta que el senzill del nou CD es digui "La primavera", tenint en compte que l'àlbum sortirà ara, a la tardor.

"La locura", "Alma animal", "Un rincón de mi mundo", "Bacilón", "Mañanitas" i "Indecisión o no" són alguns dels títols de la resta de cançons que configuren 2.0, un disc que asseguren que "sorprendrà musicalment". Els germans Muñoz hi insisteixen també al seu compte de Facebook: "hi haurà sons estranyíssims". Al seu web oficial els Estopa justifiquen que "hem volgut renéixer en vida perquè la mort quedi més lluny", i afegeixen que "la cosa del dos punt zero va per aquí: és com si volguessis viure perquè sí". A més, per fer gala de la seva actualització tecnològica el grup també s'estrena a Twitter, utilitzant com a primer tuit el ja mític: "Esto es Estopa".

stats