Publicitat
Publicitat

Cinema

El primer film de Kike Maíllo s'estrenarà a la tardor

Tot a punt per a l'estrena d''Eva'

El que es preveu com la sensació del cinema català d'aquesta tardor, ha començat a escalfar els motos. 'Eva', la primera pel·lícula de Kike Maíllo, amb un repartiment format per Daniel Brühl, Lluís Homar, Claudia Vega i Marta Etura, apunta a convertir-se en el relleu de 'Pa negre'

"En un futur proper on els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques, l'Àlex, un reputat enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d'un nen robot". Així comença la sinopsi d' Eva, l'esperat primer llargmetratge de Kike Maíllo, el director de la sèrie Arròs covat, que ha entusiasmat tant la indústria que fins i tot Paramount ha decidit distribuir-la. La producció és d'Escándalo Films, la marca industrial de l'Escac, l'escola de cinema de Catalunya.

Amb guió de Sergi Belbel i Cristina Clemente, Eva és un film de ciència-ficció, que compta amb Daniel Brühl ( Goodbye Lenin, Salvador) com a protagonista. Lluís Homar, Manel Dueso i Marta Etura també es troben entre el repartiment, dins del qual destaca la debutant Claudia Vega. La data prevista d'estrena és el 28 d'octubre.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT