Publicitat
Publicitat

Cinema

Èxit de la distribució alternativa de 'Carmina o revienta'

L''opera prima' de Paco León, estrenada al mateix temps en sales de cinema, DVD i internet, aconsegueix el primer cap de setmana 62.000 espectadors

Paco León ha guanyat el seu pols amb la distribució tradicional. El cineasta debutant, que ha estrenat la seva 'opera prima' simultàniament en sales de cinema, plataformes 'online' i DVD, ha aconseguit en el primer cap de setmana 62.000 espectadors, segons informa el blog de filmin, un dels portals on s'ha distribuït el film.

4.545 persones han vist 'Carmina o revienta' en alguna de les 20 sales que la projectaven. En els cinemes, la pel·lícula ha aconseguit la sisena millor mitjana del cap de setmana. Del DVD s'han distribuït 15.000 còpies, de les quals se s'han venut ja 11.000, d'acord amb la informació de filmin. Aquests 11.000 DVD, segons els comptes del ministeri de Cultura, es comptabilitzen com a 22.000 espectadors.

En els diferents portals 'online', 'Carmina o revienta' ha aconseguit 17.650 visionats, dels quals 8.000 han estat a filmin. El ministeri en aquest cas també comptabilitza cada visionat com a dos espectadors. Per tant, la pel·lícula comptabilitzaria 35.300 espectadors més. Un total aproximat, doncs, de 62.000 espectadors.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT