Música
Cultura 14/08/2012

Fangoria, Txarango, Gertrudis i Bebe, a la festa major de Santa Coloma de Gramenet

Del 31 d'agost al 3 de setembre, la festa major de Santa Coloma de Gramenet tornarà a apostar per les actuacions musicals d'impacte

Ara
1 min
Fangoria

BarcelonaA les 22.00 hores del mateix divendres 31 d'agost arribarà el primer plat fort de la festa major de Santa Coloma de Gramenet: Fangoria i Nancys Rubias a la plaça de la Vila. És a dir, la incombustible Alaska i Nacho Canut en concert, fent un repàs als seus 30 anys d'èxits. I la precedirà el grup del seu marit, el mediàtic Mario Vaquerizo. De teloners, actuaran els colomencs Electronikboy.

El diumenge 2, a les 19.30 h, el Teatre Sagarra acollirà l'espectacle 'Yo lo que quiero es bailar', amb Concha Velasco. Les entrades tenen un preu únic de 22 euros. La nit anterior, la de dissabte, a les 23.00 h, a la plaça de la Vila, actuarà la polifacètica Bebe, que serà la protagonista musical de la nit, tocant els temes del seu darrer disc, 'Un poquito de rock'n'roll'.

La Garriga i Txarango

El dilluns 3 de setembre, la festa major es clourà amb un dels grups que han rebentat descàrregues i nombres de seguidors a la xarxa: els Txarango, amb la seva fusió festiva de 'reggae', 'dub' i música llatina, energia pura, inquietud, revolució i alegria! També tancaran quatre dies festius la banda Gertudris, que, en el marc de la seva gira dels 10 anys, presentaran 'Tripolar', l'últim treball d'un dels grups que ha capgirat la rumba catalana.

El programa de festa es completa amb activitats de cultura tradicional, el Festival Sintonitzza al parc d'Europa amb els millors directes del panorama independent actual (La habitación roja, Pegasvs, The last dandies, entre d'altres), el Cortocircuit i les habituals competicions esportives. Les famílies i en especial els nens i les nenes gaudiran molt amb el Passatge de la Festa.

stats