MÚSICA
Cultura 30/11/2011

Bruce Springsteen ven més de 45.000 entrades

Encara queden localitats a la venda per veure The Boss a Barcelona

Ara
1 min
spri

BarcelonaDimarts van sortir a la venda les entrades per al concert que Bruce Springsteen i l'E Street Band faran a l'Estadi Lluís Companys el 17 maig del 2012. A les 18.30 de dimarts el Boss n'havia venut 45.324, quan l'estadi té una capacitat per a 56.000 persones. L'excés de demanda va col·lapsar dimarts els webs de Doctor Music i de Ticketmaster, però el servei es va normalitzar a mig matí i encara queden entrades a la venda per veure el Boss a Barcelona.

Aquesta nit més de 50 persones han fet nit al costat de la paret d'El Triangle de plaça Catalunya per assegurar-se les primeres entrades per al concert. A primera hora del matí més de 150 persones esperaven a la porta de la FNAC per comprar entrades.

En cas que s'exhaurissin les entrades, Springsteen podria celebrar un segon concert a Barcelona. Segons Catalunya Ràdio, per al dia 18 hi ha una reserva feta a l'Estadi Olímpic, que serviria per celebrar-hi un segon concert.

La gira del divuitè àlbum de Springsteen començarà a Sevilla, continuarà per Sant Sebastià i també passarà per Madrid. El de Barcelona serà el segon concert de la gira. Les entrades tenen un preu que va dels 65 als 83 euros, i només se'n poden comprar 6 per persona.

stats