Gastronomia
Cultura 16/12/2010

Fastvínic, nou establiment d'entrepans gurmet

Els responsables de Monvínic obren un bar d'entrepans amb receptes de cuina catalana i vins a copes

Ricard Martín
1 min
Fastvínic

BarcelonaAcaba d'obrir portes Fastvínic (Diputació, 251), un restaurant dedicat exclusivament a l'entrepà. Però amb molta ambició: sota la direcció de Sergi Ferrer-Salat, responsable de l'espai de tast de vins Monvínic, ofereix entrepans elaborats amb productes catalans de proximitat i ecològics. I la connexió enològica de la casa també es reflectirà en una selecció de vins catalans amb representació de totes les denominacions d'origen.

La cuina del local estarà oberta ininterrompudament per oferir esmorzars, dinars, sopars i berenars. El xef Sergi de Meià, també de Monvínic, ha ideat una oferta d'entrepans en què cada ingredient s'ha volgut combinar amb el pa més idoni –coca de Folgueroles, panet de Viena o pa de pagès, per exemple. L'interior de les llesques passa per receptes com el llom amb mostassa i mel, el rostit de pollastre de pagès o la perdiu a la vinagreta. Sense deixar de banda, esclar, els embotits catalans i ibèrics.

L'oferta es veu complementada amb una extensa selecció de vins catalans, 24 varietats a copes, escollides per l'equip de sommeliers de Monvínic. I no us espanteu, però els vins a copes es distribueixen amb màquina d'autoservei. Quan el client paga, rep una targeta amb crèdit pels vins que vulgui prendre.

stats