Publicitat
Publicitat

Cultura

Fèlix Riera serà el nou comissari de Barcelona Novel·la Històrica

Riera ha dirigit prèviament Catalunya Ràdio i l'Institut Català de les Empreses Culturals; també ha estat director editorial de Grup 62

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha nomenat Fèlix Riera nou comissari de Barcelona Novel·la Històrica en substitució d’Enric Calpena. El periodista ha estat, durant les quatre primeres edicions, el responsable d’aquest cicle literari centrat en el gènere narratiu històric. Un cicle, organitzat pel mateix ICUB, que atorga el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino: l'han guanyat Christian Jacq, Lindsey Davis, Santiago Posteguillo i Simon Scarrow. La cinquena edició de Barcelona Novel·la Històrica es celebrarà el proper mes de novembre.

Fèlix Riera (Barcelona, 1964) és codirector de la publicació cultural 'Hänsel i Gretel', col·labora en l’àmbit de la comunicació amb l’escola Enti, adscrita a la Universitat de Barcelona, publica a 'La Vanguardia', 'Economía Digital' i 'El Món'. Actualment és el director editorial de ED Libros, centrat en el camp de l'assaig. Ha estat director de Catalunya Ràdio i l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals); director editorial de Grup 62 i La Esfera dels Llibres; i professor associat de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de