Fernando Cayo plora la mort del pare al Romea

L'actor encapçala el monòleg 'Inconsolable', escrit per Javier Gomá i dirigit per Ernesto Caballero

L'esforç d'un home per convertir el seu dol en una aventura ocupa, fins diumenge, l'escenari del Teatre Romea. Ernesto Caballero hi dirigeix 'Inconsolable', un monòleg escrit per Javier Gomá que explora les diferents fases per les quals passa un fill després de perdre el seu pare. El muntatge està produït pel Centro Dramático Nacional - INAEM i protagonitzat per l'actor Fernando Cayo.

Gomá va escriure l'obra amb la idea de dibuixar un itinerari del dol i reconstruir els 40 dies posteriors a la mort del pare del protagonista. "Volia explicar una experiència universal envoltada de la força, la grandesa i la lluminositat d'allò sublim", explica l'escriptor, que va publicar el text el 2016 al diari 'El Mundo'. Per la seva banda, Caballero destaca "el coratge i el valor davant la vida" que emana del text que, segons el director, "no és gens convencional ni melodramàtic".

De fet, al llarg de l'espectacle predomina un to vitalista i esperançador. "És un monòleg molt habitat, on apareixen molts personatges. Aporta molta llum a les nostres vides, és un recorregut que val la pena fer", afirma Cayo. 'Inconsolable' s'estrena al Teatre Romea aquest dimecres i s'hi estarà fins al 17 de juny.

Més continguts de