Publicitat
Publicitat

Cinema

Rodatges

Fernando Trueba escull Olot per gravar una nova pel·lícula

Un mas de Batet de la Serra és la localització on més temps rodarà el director de 'Belle Epoque'.

Segons informa Avui, Fernando Trueba, guanyador d'un Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa per Belle Époque, gravarà una part important de la seva nova pel·lícula a Olot. Els actors protagonistes són Jean Rocheford, Aïda Folch i Claudia Cardinale.

El director i el seu equip tècnic han estat estudiant diverses localitzacions de la comarca de la Garrotxa i han decidit rodar-hi una part important del nou film. En principi, havia de ser només una de les escenes. El rodatge durarà un mes i es farà entre final de setembre i octubre.

Tot i que encara estan enllestint els detalls de les localitzacions, sembla ser que bona part de les escenes que es rodaran a la Garrotxa es faran en un mas de Batet de la Serra i al seu entorn. D'altres es faran en racons de pobles, sobretot de la vall d'Hostoles. L'altra part de la pel·lícula es rodarà a França.

La nova pel·lícula de Trueba estarà ambientada a la França dels anys quaranta encara ocupada pels nazis. El mateix Trueba i Jean-Claude Carrier n'han escrit el guió. Contraposa dues generacions, una de jove i una altra en els últims anys de la seva vida. L'art i les conseqüències dels temps bèl·lics que es va viure seran els fils conductors.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT