MÚSICA
Cultura 02/05/2011

El Festival Internacional de Música Pau Casals creix

El festival d'estiu de música clàssica del Vendrell augmenta el nombre de concerts en una 31a edició amb diverses propostes al voltant del violoncel, l'instrument de Casals, concerts d'artistes joves, un concert d’orgue a l’església del Vendrell i la Berg Orchestra de Praga revisant les cançons dels Beatles en clau barroca

Redacció
1 min
Berg Orchestra

BarcelonaEl Festival Internacional de Música Pau Casals, que se celebrarà a El Vendrell del 9 de juliol el 28 d'agost, ha presentat la programació de la seva 31a edició, que creix en nombre de concerts.

Un dels objectius del festival és divulgar la figura de Casals, i les propostes amb protagonisme del violoncel hi tenen una presència important. El Pau Casals arrencarà amb la formació belga Ensemble Explorations interpretant les Sonates per a violoncel i baix continu de Vivaldi, i entre els concerts més destacats hi ha el de l'Orquestra de Cambra de Munic (29 i 30 de juliol), dirigida per Daniel Giglberger i amb Andreas Brantelid com a solista al violoncel, i el del violoncel·lista Misha Maisky (6 d'agost).

Un altre dels plats forts seran els tres concerts que oferirà la Berg Orchestra de Praga (18, 19 i 20 d'agost), dos d'ells amb un repertori popular que revisarà les cançons dels Beatles en clau barroca. I el quintet de metalls Spanish Brass Luur Metalls n'oferirà dos (27 i 28 d'agost). El segon d'ells, la clausura del festival, serà un concert familiar.

Completen la programació els concerts Festival Jove Música als Jardins (del 16 al 20 d'agost), als jardins de la Vil·la Casals, que compten amb el suport de l’ESMUC, i un concert d’orgue a l’església del Vendrell a càrrec d'Andrea Marcon (23 de juliol).

Podeu descarregar la programació completa al web de la Fundació Pau Casals.

stats