Cinema
Cultura 05/09/2012

El Festival de Sitges mantindrà el preu de les entrades tot i la pujada de l'IVA

Ángel Sala, director del certamen, ha presentat a Madrid la participació espanyola al festival: 'Lo imposible', de J. A. Bayona; 'Animals', de Marçal Forés; 'Insensibles', de Juan Carlos Medina, i 'Invasor', de Daniel Calparsoro, entre altres

Ara
1 min
Ewan McGregor a 'Lo imposible'

BarcelonaEl Festival de Sitges ha presentat aquest dimecres a Madrid la participació espanyola a la propera edició del certamen. El seu director, Àngel Sala, ha assegurat que Sitges "sempre ha recollit el talent que ha donat el cinema espanyol" i ha confirmat la presència a la programació d'un dels títols més esperats de l'any: 'Lo imposible', del barceloní J. A. Bayona, que es projectarà fora de concurs en una sessió especial.

A Sitges també es veurà, després de la presentació a Sant Sebastià, el debut de Marçal Forés, 'Animals', un altre producte de la factoria Escac. Un 75% de la participació espanyola del festival és de producció catalana.

Altres títols que s'estrenaran al festival són 'El bosc', d'Oscar Aibar; 'Insensibles', de Juan Carlos Medina; 'Mira que pelo más guay', de Borja Echevarria, i 'Invasor', de Daniel Calparsoro. La pel·lícula que inaugurarà el festival serà 'El cuerpo', d'Oriol Paulo. La coproducció espanyola 'Dracula 3D', de Dario Argento, també es projectarà al festival.

Sala ha aprofitat la cita per assegurar que els preus de les entrades del festival no es veuran afectats per la pujada de l'IVA. El director ha justificat aquesta decisió perquè "la base del públic del festival és molt jove".

stats