Cinema
Cultura 11/04/2013

El Festival de Sitges més diabòlic

'La llavor del diable' inspira el cartell d'una edició que tindrà "el naixement del mal" i el senyor de les tenebres com a leitmotiv i un convidat d'excepció: el cineasta japonès Takashi Miike

Ara
1 min

BarcelonaEl Festival de Sitges ha presentat aquest dijous en el marc del Saló del Còmic el cartell de la seva pròxima edició. La imatge, realitzada novament per l'agència de publicitat China, s'inspira en el film de terror 'La llavor del diable' ('Rosemary's Baby'), de Roman Polanski, de la qual se celebrarà els 45 anys. Enguany, la figura del diable serà el leitmotiv del festival, que projectarà altres pel·lícules de temàtica diabòlica en una edició marcada per "el naixement del mal".

El festival també retrà homenatge a un del cineastes més estimats a Sitges: el japonès Takashi Miike, el responsable de films com 'Audition', 'Ichi the killer' o 'Thirteen assassins', que visitarà el festival i protagonitzarà un llibre editat pel festival i una retrospectiva que constarà d'una dotzena de títols de la vuitantena que ha dirigit aquest prolífic autor. Miike arribarà a Sitges almenys amb una de les cintes que ha dirigit aquest 2013, 'Lessons of evil'.

stats