Música
Cultura 24/08/2012

Reus prohibeix el festival Rock'n Reus hores abans de començar

El programa el formen La Sevilla del Diablo, Siniestro Total, Boikot, Porretas i Extracto de Lúpolo. Els grups s'han negat a abandonar el recinte d'El Parc de la Festa, perquè els promotors asseguren que tenen els permisos per actuar

Ara / Acn
1 min
Cartell del Rock'n'Reus

ReusL'Ajuntament de Reus ha prohibit el Festival Rock'n Reus hores abans que comencés amb l'argument que "no han obtingut en temps i forma els permisos necessaris", cosa que han negat els promotors, que també han informat que els grups –Siniestro Total i Reincidentes– s'han negat a abandonar el recinte i estan negociant.

A les quatre de la tarda obria la zona del festival, un solar annex a les piscines municipals anomenat El Parc de la Festa, encara que "una hora abans ha vingut la Guàrdia Urbana i ens han dit que no hi ha permisos, però no és cert", ha explicat un dels promotors. Les mateixes fonts han afegit que han tallat l'electricitat i l'aire condicionat enmig de les proves de so, però que "els grups s'han negat a anar-se'n per responsabilitat, ja que no hi ha temps material per avisar la gent".

La versió municipal, que han transmès mitjançant un comunicat, és que "els grups que havien d'actuar no han obtingut en temps i forma els permisos necessaris per realitzar el concert i l'acampada prevista per l'organització".

El programa el formen La Sevilla del Diablo (Reincidentes i Narco), Siniestro Total, Boikot, Porretas i Extracto de Lúpolo i, segons l'organització, sí que compta amb els permisos, per la qual cosa segueix negociant amb l'Ajuntament per poder donar el tret de sortida al festival.

stats