Publicitat
Publicitat

MÚSICA

El Festival de Flamenc de Ciutat Vella canvia de nom i ubicació

El festival passarà a anomenar-se Ciutat Flamenco i es traslladarà al Mercat de les Flors. A la programació: Paula Domínguez, Chuicuelo, Tremendita, Alba Guerrero, Las Migas, entre altres.

El Festival de Flamenc de Ciutat Vella, que fins ara se celebrava al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), es traslladarà aquest any al Mercat de les Flors i passarà a anomenar-se Ciutat Flamenco. Se celebrarà entre el 23 i el 27 de maig i apostarà per "la visió més contemporània, transcultural i universal del flamenc nacional i internacional".

Entre els concerts centrals del festival destaquen la proposta de Paula Domínguez, que uneix flamenc i gòspel, i la de Chicuelo, que ha reelaborat 'La leyenda del tiempo' de Camarón amb la col·laboració especial del 'bailaor' japonès Shoki Kijima. També resulta especialment innovadora la col·laboració entre la Tremendita i l'iranià Mohammad Motamedi, el concert conjunt d'Arcángel i el búlgar Theodosii Spassov, i la sessió del DJ Lonely, que mostrarà les connexions entre la rumba flamenca, la rumba catalana, la fanfare, l'afrobeat, el funky brasiler o els antics candomblés. Alba Guerrero, Las Migas, Pastora Galván, Marco Flores i DJ Batonga completen la programació dels concerts centrals.

A més, Ciutat Flamenco compta amb dues seccions més: el cicle Flamenc Empíric i l'apartat audiovisual P'Alucine, que aquest any és també concurs.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT