CINEMA
Cultura 08/03/2011

Mitjans internacionals es fan ressò de la denúncia a Ángel Sala

Mitjans de comunicació especialitzats internacionals com la influent revista 'Variety' publiquen articles a propòsit de la denúncia de la Fiscalia de Barcelona al director del Festival de Sitges, Ángel Sala, per exhibir la pel·lícula de ficció 'A Serbian film'

Marta Salicrú
1 min
A Serbian film

BarcelonaDiversos mitjans de comunicació especialitzats internacionals publiquen aquests dies articles a propòsit de la denúncia de la Fiscalia de Barcelona al director del Festival de Sitges, Ángel Sala, per exhibir la pel·lícula de ficció A Serbian film.

Publicacions sobre cinema en general i cinema fantàstic en particular com Variety, Ain't it cool i Twitch es fan ressò de la denúncia i defensen Sala, segons recull el grup de Facebook contrari a la denúncia al director de Sitges, que ja compta amb més de 2.500 seguidors.

El festival de cinema fantàstic portuguès Fantasporto, que es va tancar diumenge, va atorgar el premi especial del jurat a la polèmica pel·lícula de Srdjan Spasojevic. El públic de la Setmana del Cine Fantàstic i de Terror de Sant Sebastià, on la pel·lícula no es va poder exhibir per decisió judicial, va premiar la cinta per "convertir-se, sense ser projectada, en símbol de la llibertat d'expressió".

stats