Cinema
Cultura 03/05/2012

La fi del món, imatge del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2012

El certamen celebrarà del 4 al 14 d'octubre el 20è aniversari del film 'Reservoir Dogs' i homenatjarà Tarantino com a renovador del cinema de culte

Acn
1 min
Cartell de Sitges 2012

BarcelonaSitges 2012 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya dedica la seva imatge a un concepte icònic en el gènere de la ciència-ficció: la fi del món. Així, Sitges –del 4 al 14 d'octubre– rescatarà alguna joia del cinema apocalíptic i presentarà propostes recents que estan renovant aquest subgènere d'anticipació. En paral·lel, celebrarà el 20è aniversari del film estrenat a Sitges 'Reservoir Dogs', i destacarà la figura de Tarantino com a generador d'un nou corrent que ha renovat el cinema de culte, dissenyant una retrospectiva i una publicació al voltant d'aquest concepte. El cartell de la 45a edició del festival es podrà veure en una gran lona de 4 metres exposada al Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

"El 2012, any de crisi econòmica i espiritual, dels nous bruixots de coll blanc que ens guien somrients al congost, del retorn a l'espasa de Dàmocles nuclear, del 'finis hominis' romà gravat a la roca d'un temple maia. I tot registrat amb un aparell de 4X2cms", deien en comunicat els responsables.

stats