Música
Cultura 13/05/2012

Més de 24.000 persones passen per la 13a edició de la FiM de Vila-seca

La Fira de Música al Carrer tanca les portes superant el rècord d'assistents i amb un cartell en què la varietat d'estils i les propostes de risc han predominat

Ara
1 min
Actuació dels Rik Van Den Bosch & The Dandies

BarcelonaAhir diumenge va cloure la 13a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, amb una edició destacada per la màxima assistència de públic i professionals de la seva trajectòria. Durant tres dies, Vila-seca ha tornat a ser l'epicentre de l'emergència musical del país i ha complert el seu objectiu de copsar l'avantguarda i els nous valors musicals que ompliran les programacions del 2012. Propostes com Maïa Vidal, Joan Dausà, Transadelica, Joe Crepúsculo, Pegasvs, Albert Pla, Txarango o Polock han emocionat un públic amb ganes d'entregar-se i de descobrir els millors nous talents de l'escena catalana. La varietat d'estils i el risc han definit la programació d'enguany.

L'organització de la FiM valora molt positivament la implementació de la Targeta FiM, aspecte que ha permès xifrar amb més rigor l'afluència de públic als espais. S'estima que aquest any han passat pels carrers de Vila-seca al voltant de les 24.000 persones, l'èxit més ampli de públic que ha tingut mai la fira.

L'àrea professional de la fira, FiMPRO, també ha crescut en nombre de professionals inscrits –superant els 250–, enfortint el volum de negoci i sinergies entre programadors, mànagers, grups i agències.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca ha finalitzat aquest diumenge amb el divertit espectacle de gòspel dels Ol'Green al Parc de la Formiga. Així mateix, han sigut remarcables les actuacions dels Mambo Jambo o Fred Secret.

stats