Publicitat
Publicitat

Cinema

Julio Manrique i José Coronado roden un 'thriller' mediterrani a Tarragona

Fill de Caín de Jesús Monllaó tracta l'obsessió d'un adolescent pels escacs que encobreix un secret familiar

Els actors José Coronado i Julio Manrique i l'actriu Maria Molins roden a Tarragona Fill de Caín, basada en una novel·la d'Ignacio García-Valiño i que és el primer llargmetratge com a cineasta del tarragoní Jesús Monllaó . La pel·lícula recull la història d'un adolescent, Nico (David Solans), obsessionat pels escacs, els pares del qual, Carlos (José Coronado) i Coral (Maria Molins), preocupats per aquesta actitud, contracten un psicòleg, Julio (Julio Manrique), que a través dels escacs i de la teràpia coneixerà les relacions d'una família aparentment normal.

"Totes les famílies tenen alguna cosa rara", ha explicat Coronado sobre l'arrel del film, que hagués pogut rodar en català, encara que el seu personatge és "un xarnego que parla castellà amb algunes paraules en català". "Rodar en català és un pas més cap a la normalització", ha afegit Coronado, que acaba d'estrenar No habrá paz para los malvados, d'Enrique Urbizu. El director ha definit la cinta com un "thriller mediterrani".

El cost del rodatge és d'1,5 milions d'euros i després de passar per diversos festivals -Venècia, Sant Sebastià, Sitges-, s'espera la seva estrena per a octubre o novembre de l'any que ve.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT