Cinema

The Flaming Lips, nou cap de cartell del Vida

L'anunci s'ha fet durant la festa de presentació del festival i mitjançant un autobús que ha recorregut aquests dies la geografia espanyola

Els nord-americans The Flaming Lips són l'última confirmació del cartell del Vida, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 29 de juny al 2 de juliol. La banda liderada per Wayne Coyne s'afegeix als dos noms del cartell ja confirmats: La Casa Azul i Real State. The Flaming Lips presentaran al festival 'Oczy Mlody', el nou disc que publicarà la banda el gener del 2017 i del qual ahir van avançar el primer tema, 'The castle'.

L'anunci s'ha fet aquest divendres durant la festa de presentació del festival, que ha comptat amb l'actuació d'Enric Montefusco, però la presència dels The Flaming Lips en la programació d'un festival de l'estat es rumorejava a les xarxes des de feia dies arran de la curiosa iniciativa promocional del Vida, que els últims dies ha fet circular per diverses ciutats espanyoles un autobús decorat amb colors psicodèlics i el logo dels The Flaming Lips.

La mateixa banda va fer córrer ahir la notícia denunciant en un tuit la desaparició del seu autobús de gira.

El misteri s'ha resolt aquest divendres quan l'autobús ha fet la seva entrada a l'Antiga Fàbrica Damm, durant la celebració de la festa de presentació del Vida.