Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Fleet Foxes, Superchunk i The Pop Group, al San Miguel Primavera Club

L'edició d'hivern del Primavera Sound celebrarà la sisena edició del 23 al 27 de novembre de forma simultània a Madrid i Barcelona, i comptarà també amb Girls, Handsome Furs, Unkle, John Maus, The Olivia Tremor Control, Com Truise, JEFF The Brotherhood, R. Stevie Moore, Shabazz Palaces, Factory Floor, Puro Instinct, entre d'altres

El San Miguel Primavera Club, l'edició d'hivern del Primavera Sound, celebrarà la seva sisena edició del 23 al 27 del proper mes de novembre de forma simultània a Madrid i Barcelona i, com és habitual, repartirà la programació en diferents sales de la ciutat.

La formació nord-americana de folk Fleet Foxes, triomfadors a l'última Primavera Sound, els clàssics de l' indie rock Superchunk i la mítica banda de postpunk The Pop Group, reunificada recentment, encapçalen les primeres confirmacions. També s'hi podrà sentir l'electro indie dels canadencs Handsome Furs (amb membres de Wolf Parade), la formació pertanyent al col·lectiu Elephant 6 The Olivia Tremor Control, l'electrònica lo-fi de Seth Haley amb el seu projecte Com Truise, el punk-rock desbocat del duo JEFF The Brotherhood, el prolífic artista de culte i padrí del lo-fi R. Stevie Moore, el hip-hop de Shabazz Palaces –amb Ishmael Butler ( Digable Planets) entre els seus membres–, la presentació del nou disc de John Maus, el retorn a Espanya després del seu apocalíptic xou al San Miguel Primavera Sound 2011 dels britànics Factory Floor i el pop lluminós dels nord-americans Girls.

Visitaran el festival noves propostes com el pop experimental de Braids i el dream pop de Puro Instinct, projecte apadrinat per Ariel Pink. El creador de l'influent segell Mo'Wax,
James Lavelle, també serà present amb el nou espectacle d el seu projecte Unkle. L'electrònica dels finlandesos Uusi Fantasia i un showcase de l'influent segell americà Thrill Jockey i l'agència Paper and Iron Booking, que comptarà amb les actuacions de Thank You, High Places i Barn Owl, completen aquesta primera tanda d'artistes.

Fleet Foxes tornaran a defensar el seu últim àlbum, Helplessness Blues, al San Miguel Primavera Club el 27 de novembre a L'Auditori . Per assistir al concert caldrà adquirir una entrada individual o bé pagar un suplement a l'hora de comprar l'abonament San Miguel Primavera Club 2011. 


El mateix dilluns a les 10 h sortirà a la venda una remesa limitada d'abonaments VIP fins a esgotar existències: abonament San Miguel Primavera Sound 2012
VIP , 150 € (+ despeses); abonament combinat San Miguel Primavera Sound 2012 VIP + San Miguel Primavera Club 2011, 175 € (+ despeses); abonament combinat San Miguel Primavera Sound 2012 VIP + San Miguel Primavera Club 2011 (Barcelona o Madrid) + suplement Fleet Foxes: 195 € (+ despeses).

D'altra banda, ja s'han fet públiques les dates exactes pel San Miguel Primavera Sound 2012, que se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny de 2012.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT