Publicitat
Publicitat

Cinema

Retorn als orígens

Ford Coppola torna al terror amb 'TWIXT'

El director mostrarà part de la seva nova pel·lícula en el proper Comic-Con de San Francisco, el 23 de juliol

El director nord-americà Francis Ford Coppola mostrarà part de la seva nova pel·lícula, TWIXT , el proper 23 de juliol durant la fira internacional del còmic de San Diego , coneguda com a Comic-Con , segons ha informat avui .

" Recordo que vaig saludar la gent del Comic - Con anys enrere , quan els vaig portar Dràcula " , ha dit el cineasta sobre la seva presència a la fira l'any 1991. " Aquella experiència fa que no vulgui perdre aquesta ocasió de tornar amb TWIXT , ha afegit.

TWIXT , protagonitzada per Val Kilmer , Bruce Dern , Elle Fanning i Ben Chaplin , és una història que té , segons el mateix director ,  "una part de romanç gòtic , una altra part de pel·lícula personal i una altra part del tipus dels films d'horror que va fer al començament de la seva carrera , com Dementia 13 (1963 ) o The Terror (1963 ) , sota la tutela del mestre Roger Corman. Igual que les més recents obres del director , compta amb un guió original de Coppola ( basat en una història seva) , inclou elements personals referits a la seva pròpia vida i compta amb producció pròpia .

A Coppola se li va acudir la història de la pel·lícula després d'un somni d'allò més real que va tenir durant un viatge a Istanbul , i està inspirada per obres d'Edgar Allen Poe i Nathaniel Hawthorne . La sinopsi del film parla sobre un escriptor en declivi que arriba a un petit poble com a part d'una petita gira i es veu embolicat en el misteriós assassinat d'una jove. Una nit rep la visita d'un fantasma anomenat V i descobreix algunes pistes que el porten a descobrir que la resolució de l'assassinat molt a veure amb elements de la seva pròpia vida.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT