Cultura 06/12/2011

La Fox acusa els Muppets de "comunistes"

Un presentador de la cadena conservadora nord-americana s'indigna perquè en l'última pel·lícula dels peluixos animats el dolent és un home amb negocis petroliers

Ara
1 min

BarcelonaL'estrena d'una nova pel·lícula dels Muppets (els personatges de Jim Henson que es van emetre a Catalunya a través d'una cadena espanyola com a Teleñecos) ha encès les ires d'una part del conservadorisme nord-americà perquè el dolent de la cinta és un home de negocis propietari d'una petroliera. Un presentador de la cadena de televisió conservadora Fox Business, Eric Boiling, va dir dilluns que la pel·lícula ensenyava als nens "la lluita de classes"i es va preguntar: "On som? A la Xina comunista?".

La història ha agafat volada a internet, el vídeo s'ha tornat viral i s'ha engegat un debat entre els cercles conservadors que apunta a una possible inculcació de l'agenda d'esquerres en les pel·lícules infantils, especialment amb l'ecologisme.

Una comentarista del programa de Boiling va acusar els estudis de voler "rentar els cervell" als nens i nenes i es va preguntar "per què no els poden deixar en pau?".

stats