Còmic

Frank Miller prepara el còmic 'Superman: year one'

El guionista nord-americà i el dibuixant John Romita Jr. explicaran l'origen del superheroi  

El nou projecte de Frank Miller "té a veure amb revisitar els orígens d'un personatge de DC que en la vida normal porta ulleres". El guionista nord-americà ho va dir aquest dissabte durant una de les classes magistrals organitzades per DC Comics a la Comic-Con que s'ha celebrat a San Diego (Estats Units). DC va informar de seguida sobre la naturalesa d'aquest personatge: Superman.

Efectivament, Miller està treballant en una minisèrie titulada 'Superman: year one', juntament amb el dibuixant John Romita Jr., amb el qual ha col·laborat en 'Daredevil: the man without fear' (1993). La immersió en el orígens de Superman a càrrec de Miller, autor de còmics com 'Sin City' i '300', s'anuncia 30 anys després de la publicació de 'Batman: year one', també guionitzat per ell però il·lustrat per David Mazzuchelli

Després de revolucionar el personatge de Batman, ara Miller s'endinsa en l'aventura de donar la seva visió sobre el superheroi creat per Joe Shuster i Jerry Siegel. Ni Miller ni DC han anunciat quan es publicarà aquest 'Superman: year one'. Tanmateix, podria ser a finals del 2018.