Publicitat
Publicitat

ART

El premi està dotat amb 18.000 euros

Gemma-Fúlvia Matas, guanyadora del premi de pintura Ricard Camí

L'obra 'És un secret' de la pintora barcelonina Gemma-Fúlvia Matas s'ha endut el 12è premi de pintura que convoca l'Obra Social d'Unnim. L’artista madrileny resident a Manresa Alejandro Martín Torrado obté l’accèssit per 'Arquitectura viva'

La pintora Gemma-Fúlvia Matas (Barcelona, 1981) és la guanyadora del 12è premi de pintura Ricard Camí, convocat per l’Obra Social d’Unnim—fins ara, per la de Caixa Terrassa— i dotat amb 18.000 euros, per l’obra És un secret. Alejandro Martín Torrado (Madrid, 1976), resident a Manresa, n’ha aconseguit l’accèssit, dotat amb 6.000 euros, per Arquitectura viva.

Els premis del certamen biennal amb què la caixa comarcal projecta nous valors de la pintura del país s’han fet públics el vespre passat en un acte de lliurament celebrat al Centre Cultural Unnim de Terrassa. Hi optaven 27 obres de pintors catalans o residents a Catalunya, que el jurat, format per cinc experts en art, havia triat entre les 447 obres que hi presentaven 353 artistes.

Les 27 obres finalistes constituiran una exposició que es podrà visitar a l’equipament cultural terrassenc de forma gratuïta fins al 3 de juliol.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT