Cinema
Cultura 11/11/2011

George Clooney: "Em vaig plantejar el suïcidi"

Al film 'Syriana' (2005), l'actor va patir una lesió medul·lar que el va fer pensar en mesures dràstiques. A la mateixa entrevista, Clooney fa públic que va perdre la virginitat als setze anys

Ara
1 min
George Clooney al Festival de Venècia

George Clooney es va "plantejar el suïcidi" arran d'una lesió medul·lar, segons ha fet públic en una entrevista a Rolling Stone.

Mentre treballava al film Syriana (2005), l'actor va patir un accident que li va provocar una lesió a la columna vertebral i forts dolors de mal de cap durant tres setmanes, i això el va fer pensar en "mesures dràstiques". "No puc continuar així. De fet, no puc viure", recorda.

Clooney matisa les declaracions dient que "mai vaig pensar que hi arribaria" perquè "era en un lloc plantejant-me les maneres per sobreviure". L'actor encara pateix migranyes tot i haver-se sotmès a diferents operacions.

A la mateix entrevista, Clooney ha parlat d'altres aspectes íntims de la seva vida: revela que va perdre la virginitat als setze anys, "era jove, molt jove, massa jove", i que el primer orgasme el va tenir amb sis o set. "Crec que va ser mentre pujava per una corda. Vaig pensar: "Això és magnífic".

stats